Forside Erhverv Bedre trivsel på kontoret

Bedre trivsel på kontoret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan også været du har bidt mærke i at der er en grå stemning, og dine kollegaer vrisser lidt af hinanden. Disse to ting kan uden tvivl have en fælles problemudløser, som du bør gøre noget bed så hurtigt som muligt. Problemet er at dine kollegaer ikke sidder rart og behagelig på de kontorstole som du har stillet til rådighed, og dermed bliver ømme og irriteret når dine er på arbejde.

Det er desværre et generelt problem hos de danske kontorvirksomheder at kontorstolene ikke er tilstrækkelige tilfredsstillende, og det ender desværre ud i dårlig trivsel efter en længere periode med dårlige siddestillinger. Er du erhvervsdrivende, eller øverste leder i en afdeling, så bør du genoverveje om de kontorstole som der er på kontoret, også er de bedste til dine medarbejdere. Det kan aldrig betale sig at spare på kontorstole, da det er én af de primære objekter som dine medarbejdere skal bruge i løbet af deres arbejdsdag.

Brug derfor noget tid på at finde nogle kontorstole som kan dække de behov dine medarbejdere efterspørger. Hvis du er rigtig overskudsagtig forhøre du dig hos den enkelte medarbejder, og høre hver enkelt behov der er, og efterkommer disse. Når du kender dine medarbejders behov, så bør du gå hen til din nærmeste forhandler og få ekstra råd og vejledning til hvilke kontorstole du skal vælge, ud fra de behov som er sat.

Du vil hurtigt opleve når du går på gangen at du får et ekstra smil fra alle dine medarbejdere, når du har udskiftet de gamle stole med nogle helt nye og bedre kontorstole. Lige kommer der også flere smil blandt dine medarbejdere, og dermed en bedre trivsel på arbejdspladsen.

 

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...