Forside Generelt Boks dig i form

Boks dig i form

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det at bokse, kan lyde som en voldelig form for underholdning og sport, men det behøver det slet ikke at være. Du kan nemlig sagtens boksetræne, uden at det behøver at gå ud over dig eller for den sag andre. Du kan vælge om du har lyst til at boksetræne på hold eller derhjemme. Vi kommer i denne artikel med både fordele og ulempe ved begge dele. 

Boksetræn på hold 

En af de bedste måder at komme i form på, er ved at gå til boksetræning. Her er man typisk et hold og en instruktør, hvor instruktøren fortæller hvad i skal gøre, af forskellige træningssæt. Hop med sjippetov, mave- armbøjninger, bokse på pude og meget andet. Med denne form for motion, presser du dig selv til det yderste, og en instruktør, kan motivere dig til at yde lidt ekstra. 
Det koster typisk et helt eller halvårligt kontingent på omkring 800 kr pr. Halvår. Og så anbefales det at have sine egne handsker.
Hvis du bliver bidt af det, kan du også begynde at bokse mod andre og til sidst gå til boksekampe.  

Boksetræning derhjemme 

Du kan også vælge at boksetræne derhjemme. Det eneste det kræver er at du køber en boksebold og nogle boksehandsker. 
Fordelen ved at træne derhjemme, er at du selv bestemmer hvornår og hvor længe du træner. Derudover kan du selv styre hvor hårdt du træner. Du slipper for at betale kontingent.
Ulemperne kan dog være netop det at du selv styre intensiteten, og måske kan være tilbøjelig til at slappe mere af, end hvis der står en instruktør. 
Du får heller ikke det sociale element med, ved at gå til boksetræning. 
En god begynder boksepude og handsker koster omkring 500 kr. Så allerede inden der er gået et halvt år, har du sparet de penge hjem, ved at træne derhjemme i stedet for på hold. 

Tidligere artikelFå mest ud af din virksomhed
Næste artikelPillefyr

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...