Forside Familielivet Den perfekte gave til den fartglade dreng

Den perfekte gave til den fartglade dreng

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse tider har vi i Danmark en fartglad dreng som suser rundt på alverdens baner i en formel 1 bil. Ligesom de mange drenge som render rundt og spiller fodbold med deres favoritspiller på ryggen, så er der bestemt også mange som suser rundt asfalten og leger, at de er Kevin Magnussen. Til dette skal man naturligvis have den rigtige racer, og derfor er gokarten den oplagte gave til den fartglade dreng. Find din her.  

Det ultimative legetøj

Mange drenge, mænd og drengepiger vil nikke genkendende, når de hører om flere drenge i børnehaven og i skolen som kæmper om at komme først ud, så de kan få fat i en gokart. Dette er bare et tegn på, at der virkelig er tale om det ultimative legetøj. Selvom den ikke kan køre lige så hurtigt som en cykel, så har den evnen til at skabe et helt nyt univers for barnet. Den åbner altså for et utal af forskellige lege, og i en 20 minutters tid er legepladsen fyldt med små racerkørere.

Ud i solen

Teknologien har udviklet sig utroligt meget i løbet af de sidste 15 år, og børn der er født derefter har et helt andet forhold til naturen og teknologien end mange af dem der er ældre. Mindre børn bruger meget mere tid indenfor end nogensinde før, og der skal derfor mange gange noget lidt specielt for at lokke dem udenfor i solen. Derfor er gokarten et super lækkert stykke legetøj, da børnene så kan være udenfor i timevis.

Mindre tid foran skærmen

Når børnene ikke er udenfor, så bruger de tiden indenfor, og indenfor sidder de altså foran skærmen. Det er nemlig deres generations legetøj. Der findes utallige forskellige apps som er designet til mindre børn, og de kan derfor bruge flere timer med deres smartphones eller tablets. Men med en gokart, skal de nok rive sig væk fra de forskellige spil.

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...