Forside Teknologi Derfor bør i genoverveje lydbogen

Derfor bør i genoverveje lydbogen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange af os kender lydbogen fra vores barndom, hvor vi har hørt vores yndlingsfortælling igen og igen. Derfor har lydbogen fået et lidt barnligt ry. Dette er der dog slet ikke nogen grund til, da alle slags bøger findes på lydbog. Man får selvfølgelig lidt mere ud af at læse selv, men hvis man udelukkende er ude efter underholdningen, så kan man lige så godt vælge lydbogen fremfor den klassiske bog fra bogreolen. Lydbogen er desuden enormt let at få fat i, da de efterhånden kan downloades på alle digitale platforme. Så hvis man har en smartphone, en tablet eller en computer, så kan man altid få oplæst sine yndlingsbøger fra den ene dag til den anden. Find din næste lydbog her.

Få den samme underholdning nemmere

Som nævnt herover så øver man ikke sin læsning og sit ordforråd på samme måde med en lydbog, som når man selv læser, men underholdningen er den samme. Man skal altså blot læne sig tilbage, og så får man fortalt lige den fortælling, man ønsker. Det er desuden et perfekt alternativ til Netflix, hvis man blot har energi til at lytte.

Lydbogen inviterer til multitasking

Når man sidder med sin bog i hænderne, så kan man ikke rigtigt gøre andet imens. Det er altså den perfekte måde at stresse af på. Men hvis man har en travl hverdag, hvor der ikke altid er til at åbne favoritbogen, så er lydbogen smart. Med højtalere eller hovedtelefoner kan man altså gå og høre sin favorithistorie, imens man klare de daglige pligter.

Kom igennem flere bøger hurtigere

Nogen kan godt lide at tage sig god tid med en bog, imens andre hurtigt kommer igennem flere bøger. Med lydbøger kan man helt selv bestemme, hvor stærkt det skal gå, men det er meget mere overkommeligt at skulle komme igennem flere bøger.

 

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...