Forside Erhverv Er der koldt på arbejdspladsen?

Er der koldt på arbejdspladsen?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i et koldt land, og mange arbejdspladser er beliggende i ældre dårligt isolerede bygninger, hvor der hurtigt kan blive koldt. For mange virksomheder kan det være en dyr og krævende erfærre at skulle totalt isolere, eller investere i flere radiatorer, som skal tilsluttet den varmekilde der er i bygningen. Nej her kan en el radiator være vejen frem, det er nemlig vigtigt at have en virksomhed med medarbejdere i trivsel, da det ellers vil kunne påvirke effektiviteten.  Du kan læse mere om hvordan du får en arbejdsplads i trivsel her. 

Fordele ved at installere en el radiator 

Udover det at medarbejderne vil trives bedre i behageligt tempererede arbejdsmiljø, er en el radiator nem at sætte op. De kan varme et helt rum op, og kan tilpasses den temperatur du ønsker. Den er også nem at flytte på, hvis der skal laves om på indretningen af arbejdspladsen.
Den kræver ingen vedligeholdelse andet end en klud engang imellem. 
Det kan dog lugte lidt, hvis man ikke har brugt radiatoren i noget tid, da støv og andet skidt der har samlet sig, bliver brændt af.
En el radiator holder typisk en 30 års tid, hvis den bliver behandlet ordentligt. 
Se et udvalg af el radiatorer her. 

Ulemper ved at installere en el radiator 

Det vigtigste at være opmærksom på, er at du under ingen omstændigheder må lægge ting til tørre, på en el radiator, da det kan lukke for ilttilførslen, og dermed få radiatoren til at gå i brand. 
El varme er den dyreste form for opvarmning, og koster over dobbelt så meget som almindelig varme der kommer fra fjernvarme eller naturgas, eller olie/pillefyr. Og anbefales derfor kun som en ekstra varmekilde, og ikke som en varmekilde for sig selv. Der er faktisk også en lov der siger at man ikke må varme kun med el, hvis man har tilgang til naturgas eller fjernvarme.  

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...