Forside Erhverv Få mest ud af din virksomhed

Få mest ud af din virksomhed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I takt med at ens virksomhed stiger, kommer der også flere og flere ting man skal tage hensyn til og have styr på. Det kan derfor anbefales at bruge nogle it-værktøjer til at holde styr på forskellige elementer i virksomheden. Her i artiklen vil vi forsøge at komme med nogle forslag til, hvad vi mener en hver virksomhed burde have af it-systemer.  

ERP-system 

Et ERP-system står for Enterprise Ressource Planning system. Dette er et samlet system der giver dig stærkere kunderelationer, hjælper med at øge salget og til at holde styr på din økonomi. Dvs. At systemet samler din virksomheds administration af salg, lager, køb, økonomi og logistik et sted. Så det er især et system der kan anbefales til forretninger, der sælger vare, om det så er webshops eller fysiske butikker. 
IT-systemet er designet sådan at det er nemt at tilpasse i takt med at din virksomhed forhåbentligt vokser, og dine behov derfor ændre sig.
ERP gør det samtidigt nemmere at arbejde, hvor som helst, og når som helst, om det så er fra mobil til pc eller omvendt. Så uanset hvilken platform du benytter, for du en brugervenlig oplevelse.
Det kan godt betale sig at tage et kursus i ERP, så du får fuldt udbytte af de muligheder et ERP-system tilbyder. 

Planlægningsværktøjer 

Jo større en virksomhed bliver, jo flere medarbejdere får man også. Derfor kan det være svært at holde styr på løn, arbejdstider, og meget andet. Derfor kan det være en god ide at have et planlægningsværktøj, som kan lave arbejdsplaner, og projektplanlægning, så hver enkelt medarbejder ved hvad de skal lave, og til hvornår.
Der findes forskellige typer projektplanlægnings værktøjer, et af de mest populære er Gantt-chart, som kan holde styr på hvert arbejdsområde man skal have gjort og hvilken tid man regner med at skulle bruge på det, og hvornår det skal være færdig til.

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...