Forside Marketing Find lokale håndværkere lettere end nogensinde før

Find lokale håndværkere lettere end nogensinde før

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du en dag står med et sprængt vandrør, så skal det gå stærkt, hvad gør man så? Det er nok de færreste der har en VVSer på speed dial. Hvad gør man så? De fleste vælger nok at skynde sig og søge på vvs og så byen man bor i? I denne situation ville man nok bare gå med den første og den bedste, uden egentligt at vide hvad de koster, hvor langt væk de er. 

Hvad gør man så? 

Der findes en lettere måde at sikre sig at man får en håndværker der befinder sig tæt på en, samt hvilken pris de skal have. Her skal man bare besøge portalen haandvaerkernoeglen.dk. 
Så vælger man bare hvilken type håndværker og hvilken by, så får man en fin oversigt over dem der befinder sig i din by. 
Så hvis du stod i Ringsted og havde behov for en elektriker ville din søgning se sådan her ud.
Der findes alle typer håndværkere på haandvaerkernoeglen.dk. 

Hvorfor kan det betale sig at annoncere på haandvaerkernoeglen.dk? 

Hvis du selv er håndværker, har du også mulighed for at annoncere på siden. Fordelen ved det er at du lettere bliver set, da haandvaerkernoeglen går meget op i deres søgemaskine optimering, så hvis folk f.eks søger på vvs Køge, så ligger de i toppen og folk vil klikke ind og så se din annonce på siden, og have mulighed for at tage direkte kontakt til dig. 
Du er selv med til at danne din egen annonce, hvad du gerne vil have med, om der skal være pris eller om folk skal kontakt dig for et tilbud. 
Nogle håndværkere føler måske de har et bredt nok kundekartotek, til at kunne klare sig, men husk på at kunder altid kan fristes til at hoppe over til konkurrenten, derfor er det vigtigt altid at gå efter nye kunder.  

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...