Forside Familielivet Hvad skal der stå på ønskesedlerne

Hvad skal der stå på ønskesedlerne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

December er lige om hjørnet, og udover at det betyder, at det nu helt officielt bliver vinter, så betyder det naturligvis også, at det er juletid. Det er hjerternes fest, det er familiens tid, det er tid til julehygge, god mad og masser af gaver til børnene. Der er mange familier, der er begynd at skære lidt ned i forhold til forbrugsfesten, og ikke giver helt så mange gaver mere. Men børnene får lige så mange gaver, som de altid har fået – og mere til.

Men hvad er egentlig det populære på ønskesedlerne i år, det har vi kigget lidt nærmere på her, og bringer dig up-to-date. Udover de mere praktiske ting som babysengetøj som det typisk er forældrene der smider på, er der også alle de ting, hvor børnene har lidt mere at sige, og det er de lidt mere sjove ting.

Det “klassiske” hitter stadig

Selvom der sker utrolig meget med udviklingen af legetøj, og der hele tiden kommer nye gadgets og masser af ting, som man dårligt kunne have drømt om for 10 år siden  – så hitter de mere klassiske ting stadig. Kigger man på lister over de mest populære ting i år, finder man nemlig eksempelvis masser af Playmobil, BRIO, LEGO, Barbiedukker og lignende.

Så selvom man måske ryster lige på hovedet, af de ting man ser i reklamer på TV og de enorme kataloger legetøjsbutikkerne sender ud i starten af december, så er børn måske slet ikke så anderledes end vi var for år tilbage.

Der er dog en stigende tendens til at pakkerne der ligger under træet i høj grad er mere præget af elektronik, end det var for blot 10 år siden. Playstation spil, dimser til smartphones, avancerede droner og lignende er bestemt ikke særsyn på en ønskeseddel anno 2018.

Når alt kommer til alt, så har tendenserne altså rykket sig, selvom det klassiske stadig holder. Det kan naturligvis også hænge en smule sammen med forældre, der har en holdning til, hvad der rent faktisk kommer til at stå, og ikke kun hvad barnet gerne vil have der står.

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...