Forside Erhverv Sådan afholder i den perfekte konference

Sådan afholder i den perfekte konference

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Konferencer er en stor del af at drive en virksomhed. For hele tiden at kunne udvikle sig, blive en virksomhed nødt til at dele viden med andre virksomheder, kunder og andre interessenter. Hertil er konferencen meget nyttig. Konferencer kan bruges til mange forskellige ting. Ofte bruges konferencer til at fremvise nye produkter og netværke med potentielle samarbejdspartnere. For at få det meste ud af arrangementet er det meget vigtigt, at det lykkes, så der skabes det rette miljø. For at kunne dette skal man virkelig ligge sig i selen, når man planlægger arrangementet. Her er der to muligheder. Man kan enten sætte en projektgruppe på opgaven, eller man kan outsource opgaven til et eventbureau. Fordelen ved et eventbureau er, at de har gjort det mange gange før og næsten kan garantere et godt event. Find jeres eventbureau her.

Rammerne skal være i orden

Først og fremmest skal der være styr på rammerne. Det er vigtigt at der er plads nok uden at være for stort, og så skal lokalerne passe til formålet. Der skal være en stor sal, hvor alle kan være og høre de primære taler og præsentationer. Derudover skal der være flere mindre mødelokaler, hvor mindre møder og foredrag kan holdes. Der skal også være pænt, da bygningens æstetik er med til at skabe den overordnede stemning.

Målret invitationerne

Men vigtigst er selvfølgelig gæsterne. En konference afhænger nemlig af de deltagere som dukker op. Det er meget forskelligt, hvordan deltagerne bliver fundet, da der nemlig er forskel på en åben og en lukket konference. Men dem man selv invitere skal vælges ud fra en målgruppeanalyse, da ikke alle er relevante.

Sørg for underholdning

Det kan hurtigt blive tørt og kedeligt at skulle være på en faglig konference i flere timer og måske dage ad gangen. Derfor skal det ikke udelukkende være møder og foredrag. Der bør altså være indlagt pauser med underholdning og mad, som de deltagende kan deltage i.

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...