Forside Generelt Undgå at smide dine nøgler væk med disse råd

Undgå at smide dine nøgler væk med disse råd

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være utroligt dyrt at smide sit nøglebundt væk. Nogle gange kan det være dyre at smide nøgler væk end ens pung, da mange nøgle koster dyrt at erstatte og hvis man har nøgler til sit arbejde og andre steder, kan det hurtigt løbe op. Nogle steder forlanger de ligefrem at hele låsen bliver skiftet ud, og du så skal betale for det. Så derfor er det en god ide at gøre så meget du kan for ikke at smide dem væk, og det vil vi forsøge at hjælpe med i denne artikel, ved at komme med nogle tips til hvordan du undgår at smide nøglerne væk. 

Læg nøglerne i samme lomme 

Det kan være en god ide at have nøglerne de samme steder. Dvs læg dem altid i samme jakkelomme, og lad dem evt. Bliver der når du låser dig ind i dit hjem, eller hav dem altid liggende det samme sted. Lad også din pung og dine nøgler være i hver deres lomme, da man hurtigt kan komme til at smide nøglerne på jorden, når man tager sin pung ud af lommen. 

Få en nøglering med gps 

Du kan få en nøglering der sidder i dit nøglebundt. Som har en indbygget GPS, som du så kan tjekke via en app. Så hvis du taber dine nøgler, kan du bare tjekke på appen hvor dine nøgler befinder sig. Så selv hvis du skulle tabe dem på en landevej, kan du hurtigt finde frem til dem igen. 

Hav dine nøgler samlet 

Det kan lyde dumt, når vi lige har sagt det kan være dyrt at smide et helt nøglebundt væk, men det mindsker risikoen for at du smider dine nøgler væk, hvis alle dine nøgler er samlet i et bundt, i stedet for mange forskellige. Da man hurtigt kan komme til at tabe et bundt i mellem de andre, når man skal have nøglerne ud af lommen.  

Must Read

Derfor er det svært at lære dansk

Dansk er ikke et let sprog at lære, skal vi være ærlige at sige. Men det er altså langt fra en umulighed. Læs med...

Lampen

En lampe er ikke bare en lampe Når man tænker på lamper, så tænker man på noget der skal give lys og måske ikke så...

Hvorfor er førstehjælp så vigtigt?

Vi ved alle sammen at førstehjælp kan redde liv, men 4 ud af 5 af adspurgte i en national undersøgelse fortæller at de har...

Bedre trivsel på kontoret

Har du lagt mærke til at dine kollegaer på kontoret sidder og ømmer og vrider sig indimellem i løbet at en arbejdsdag? Det kan...

Sy din egen babynest til den lille

Gør-det-selv Hvis du er typen der kan lide gør-det-selv, så passer denne artikel lige til dig. Har du en lille en i familien, som du...